Operativ Marknadsprojektledare / Marketing Executive

Under en kommande föräldraledighet behöver marknadsavdelningen på Time Care stärkas upp. Vi söker en Operativ projektledare för att kunna genomföra marknadsplanens alla inplanerade aktiviteter. Uppdraget är interimt och förväntas pågå under ett år med start i början/mitten av oktober. Kontoret är placerat i Stadshagen i Stockholm.

Arbetsuppgifter
Marknadsavdelningen består av två personer som tar ansvar för kommunikationen till företagets målgrupper, primärt befintliga kunder inom kommun och landsting. Arbetet sker i nära samarbete med både sälj- och konsultavdelningen och handlar i stor utsträckning om att producera innehållsrikt material, bland annat i form av nyhetsbrev, hemsida och produktblad. Varje vår genomförs dessutom ett stort Kundforum som är ett stort åtagande för marknadsavdelningen.

Krav/kvalifikationer
Vi söker efter en organisatör och planerare som på ett ansvarsfullt sätt ser till att arbetet på marknadsavdelningen flyter på. Du har en marknadsutbildning och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från IT-bolag. Du kan skriva och uttrycka dig på ett lättförståeligt sätt. Flytande både engelska och svenska är ett krav. Exel, powerpoint och photoshop är dina arbetsverktyg, Kan du även WordPress är det en fördel.

Time Care erbjuder
En trevlig arbetsplats bestående av 50 kollegor. Detta är en central roll i organisationen och man får samverka med många olika avdelningar med varierande uppgifter. Vi jobbar kundnära och är marknadsledande. Du rapporterar till företagets VD

Ansökan och information
I denna rekrytering samarbetar Time Care med Harvey Nash. Ansök senast 31 augusti genom att skicka ditt CV (gärna i pdf-format) till ansokan@harveynash.se samt ange referensnummer 5529. För frågor vänligen kontakta Sara Palmqvist, ansvarig konsult på Harvey Nash, 073-773 13 43 eller sara.palmqvist@harveynash.se.

Sedan 2009 är Time Care en del av Allocate Software, Europas ledande företag inom bemanningsoptimering. Vi verkar i föränderliga och komplexa miljöer som kräver att organisationen optimerar användningen av sin viktigaste tillgång: medarbetarna.

Med bred expertis och branschkunskap utvecklas innovativa lösningar som leder till effektivare bemanning utan att kvaliteten försämras. Time Cares arbetssätt bygger på ett nära samarbete med kunder, så att de med passion och entusiasm snabbt kan möta nya utmaningar och möjligheter.

Time Care har extremt höga kvalitetskrav och levererar support och service av världsklass. Vi arbetar ständigt med att utveckla inte bara våra produkter utan också vår organisation, så att kunderna kan lita på påtagliga resultat nu, samtidigt som vi bygger upp de lösningar som de kommer att behövas i framtiden.Ansök

Mer om tjänsten

Ort:
Stockholm

Företag:
Time Care

Typ av tjänst:
Operativ Marknadsprojektledare / Marketing Executive

Sista ansökningsdatum:
2017-08-31


I denna rekrytering samarbetar Time Care med Harvey Nash. Ansök senast 31 augusti genom att skicka ditt CV (gärna i pdf-format) till ansokan@harveynash.se samt ange referensnummer 5529. För frågor vänligen kontakta Sara Palmqvist, ansvarig konsult på Harvey Nash, 073-773 13 43 eller sara.palmqvist@harveynash.se.

Bildresultat för harvey nash

 

Ansök